Despre frustarea femeii singure care are mașina pe butuci

Despre frustarea femeii singure care are mașina pe butuci

Nu știu ce se întâmplă în mintea bărbaților, dar se pare că majoritatea, indiferent dacă sunt însurați sau nu, își imagineză că femeile singure sunt gata în orice moment să se implice într-o aventură. Nu generalizez, există excepții de bărbați cu mintea limpede, slavă Domnului!

De ce am ales să scriu despre acest subiect? Ca să scot la lumină iritarea și frustarea femeilor care primesc un pachet de servicii mai cuprinzător atunci când au nevoie să repare mașina, caloriferul care picură sau mai știu eu ce … Atunci când au nevoie de o mână de ajutor să repare ceva nu înseamnă că vor să facă sex cu primul meseriaș care le iese în cale. Femeia care își dorește o relație fizică cu un bărbat nu se duce cu mașina la service, ci se uită după cineva care îi place și îi face avansuri.

Lumea reală nu se aseamănă cu cea din cărțile de vacanță unde eroina care este singură se îndrăgostește de bărbatul care trece pe lângă casa ei. El are nevoie de adăpost pentru câteva nopți, ea are nevoie să îi repare gardul sau acoperișul și uite așa se încing lucrurile. Astea sunt povești, în viața de zi cu zi se întâmplă … doar accidental.

De regulă femeile își doresc o relație stabilă, care, pe lângă împlinirea unor aspecte de natură fizică implică sentimente de iubire, pentru că partea emoțională e cea care le definește.

Vă puteți imagina ce se petrece în mintea unei femei în momentul în care meseriașul la care a apelat pentru reparație se întinde să o îmbrățișeze sau să o sărute sau dacă se autoinvită să mai treacă pe la ea să … îi țină de urât? Știți în câte moduri îl strâge de gât, îl torturează sau îl aruncă de la etaj – în mintea ei, indiferent de tonul și cuvintele pe care respectiva doamnă le scoate pe gură?

Aventurile extraconjugale accentuează nemulțumirile din viața de cuplu și fac viața din ce ce în ce mai amară. A face frecvent avansuri și a încasa numeroase respingeri nu ridică stima de sine a unui bărbat. Chiar dacă reputați unele succese, starea generală de nemulțumire nu se va ameliora. Chiar dacă pe moment vă simțiți bine, o partidă de sex nu vă face viața fericită. O nemultumire de ordin material nu se acoperă cu satisfacția de moment a altor organe de simț.

Stimați domni, căutați să vă împliniți dorințele și fanteziile în relația de cuplu în care vă aflați. Nu mai visați la femeile care vă ies în cale, fericirea vine din interiorul relației nu din afara ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *